Ilman Muuta

Tieteellinen Artikkeli Jere Karalahti Nanna Koivisto Who Mielenterveys SuPer tulee tarkasti seuraamaan, miten virkavastuulla toimivat viranhaltijat toimivat ja tarvittaessa tekemään ilmoituksia. Farkkujen Koko Mikä voisi olla kurjempaa kuin upouuden kännykän putoaminen ja rikkoontuminen? Tai kahvikupin kaatuminen
Jere Karalahti Nanna Koivisto Who Mielenterveys SuPer tulee tarkasti seuraamaan, miten virkavastuulla toimivat viranhaltijat toimivat ja tarvittaessa tekemään ilmoituksia. Farkkujen Koko Mikä voisi olla kurjempaa kuin upouuden kännykän putoaminen ja rikkoontuminen? Tai kahvikupin kaatuminen tietokoneen päälle. Love, Death

SDP:n Uudenmaan piirin puheenjohtaja Mikko Valtonen ei hae jatkokautta piirin johdossa. Uusi puheenjohtaja valitaan 7. 11.

Tv Osto Kiinan Väkiluku 2020 Yleisötilaisuus Syntinen Yle Yle Areena aloittaa tänään Syntinen – The Sinner-rikossarjan kolmannen tuotantokauden. TV1 esittää kauden ensimmäisen jakson tänään klo 22.00. Jakso on jo katsottavissa Yle Areenassa. Rikosetsivä Harry Ambrose (Bill

Cristiano Ronaldo viettää koronakaranteeniaan muun muassa kotoaan löytyvällä uima-altaalla. Juventuksen tähtihyökkääjän.

Nämä ovat asioita, jotka ilman muuta suomalaisviranomaiset ottavat huomioon tässä uudessa tilanteessa. Oman käsitykseni.

THL:n Puumalaisen mukaan yökerhoista on lähtenyt liikkeelle tautiryppäitä Ravintoloille on tulossa ensi sunnuntaista alkaen.

"Vaikka laihduin, koin häpeää" – 25-vuotias Krista Kohonen.

– Helsingin yliopiston tutkijan mukaan henkiseen hyvinvointiin panostetaan yhä enemmän. 25-vuotiaan Krista Kohosen olohuoneen.

Käsittelemme tietojasi tarjotaksemme sinulle sisältöä tai mainoksia sekä mitataksemme niiden toteutusta niin, että saamme.

Hallituksen viestinnässä pyritään jatkossa suurempaan selkeyteen, pääministeri Sanna Marin (sd.) sanoi Ylen Pääministerin.

Vanhemmat kertovat, että ilman koronaa perhe olisi todennäköisesti lähtenyt syyslomareissulle vähintään kylpylään, ehkä.

Suomalaistutkijoiden analyysi Nokian matkapuhelinliiketoiminnan myyntiin johtaneesta prosessista on kerännyt jo noin 20 000.

Jäteautonkuljettaja Yleisötilaisuus Syntinen Yle Yle Areena aloittaa tänään Syntinen – The Sinner-rikossarjan kolmannen tuotantokauden. TV1 esittää kauden ensimmäisen jakson tänään klo 22.00. Jakso on jo katsottavissa Yle Areenassa. Rikosetsivä Harry Ambrose (Bill Pullman) ryhtyy tutkimaan

Ilmiö Kotimaanmatkailu toi väkeä Kotkaan: Kultaankosken majoitusmökit olivat täynnä koko kesän Huuhkajat hakee keskiviikkona.

Varsinais-Suomessa astui torstaina voimaan uusi suositus kasvomaskien käytöstä. Maakunnan alueellinen työryhmä totesi, että.

Syysaurinko paistaa kirkkaana ja lämmittää vielä parhaansa mukaan iltapäivää Riihimäen urheilupuistossa. Katsomossa seisoo.

Yleisötilaisuus Syntinen Yle Yle Areena aloittaa tänään Syntinen – The Sinner-rikossarjan kolmannen tuotantokauden. TV1 esittää kauden ensimmäisen jakson tänään klo 22.00. Jakso on jo katsottavissa Yle Areenassa. Rikosetsivä Harry Ambrose (Bill Pullman) ryhtyy tutkimaan öistä

Yleisö on saattanut altistua koronatartunnalle miesten jalkapalloliigan Honka–Haka-ottelussa 27. syyskuuta. Tapiolan.

Savonlinnan ja Sosterin johtavat luottamushenkilöt odottavat maan hallituksen sotelinjauksen julkistamista ennen kuin.

THL:n Puumalaisen mukaan yökerhoista on lähtenyt liikkeelle tautiryppäitä. Ylilääkäri Taneli Puumalainen (vas.) THL:stä,

Työehdoista neuvottelemisen yrityksille siirtävä Metsäteollisuus pyrkii ”isäntävallan” lisäämiseen, arvioi.

Leppävaarassa sijaitsevan kauppakeskus Sellon yhdessä ravintolassa on altistuttu koronavirukselle. Sellon.

Kiinan Väkiluku 2020 Yleisötilaisuus Syntinen Yle Yle Areena aloittaa tänään Syntinen – The Sinner-rikossarjan kolmannen tuotantokauden. TV1 esittää kauden ensimmäisen jakson tänään klo 22.00. Jakso on jo katsottavissa Yle Areenassa. Rikosetsivä Harry Ambrose (Bill Pullman) ryhtyy tutkimaan